Despre noi

ANNA CORIbrand al Fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS  

Povestea  începe  în anul 1985, când Ilie Cornea, artizanul acestei afaceri bucovinene, a realizat primele perechi de pantofi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994, dintr-un atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbati, într-o adevarată fabrică care poartă şi azi numele fiului cel mic al familiei – DENIS.

În 1996, Ana Cornea, soţia şi partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a avut  ideea înfiinţării unei secţii de încălţăminte pentru femei, iar gustul pentru frumos şi armonie al acesteia a fost ingredientul ce a condus la naşterea brandului ANNA CORI.  Încălţămintea pentru femei a revoluţionat cu adevărat Fabrica DENIS, poziţionând-o în topul producătorilor de incălţăminte din România.

Înfiinţarea unei secţii de genţi şi accesorii în1999  a dus la maturizarea brandului ANNA CORI, iar colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari, un adevărat vizionar, a completat şi reinterpretat conceptul ANNA CORI .  Atuurile  sunt calitatea pielii utilizate (adusă din Italia), dar și a tălpii, a căptușelii și a accesoriilor, dublată de profesionalismul  echipei de creație, de priceperea celor peste 400 de angajați și de nivelul înalt de tehnologizare al fabricii.

Cumpărătorii trebuie să ştie că încălţămintea, genţile şi accesoriile ANNA CORI au cel mai bun raport calitate-preț din piaţa de profil, noile colecţii oferind clienţilor produse  rafinate care le definesc personalitatea.

Încălţămintea, genţile şi accesoriile ANNA CORI în R.Moldova pot fi achiziţionate atât prin reţeaua proprie de magazine cât şi on-line, pe www annacori.md.