Termeni și condiții

Bun venit la magazinul online ANNA CORI.MD!

Acesta este site-ul oficial de cumparaturi online al brandului ANNA CORI în R.Moldova.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mentionate mai jos. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

 

TERMENI SI CONDITII

 

 1.      Generalitati

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de: Î.I.”MARIN-ADI”

Adresa: str. Podul Înalt 18,ap.6, mun.Chișinău

c/f. 1003600039851

 

Returul produselor

Tel:  (+373) 79464645

 

Numita in continuare „ANNA CORI.MD” si „Client” si/sau „Utilizator” - persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.annacori.md sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de ANNA CORI.MD.

1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul lansarii comenzii sau inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.annacori.md si este valabil doar pentru persoane fizice si nu juridice.

1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice.In cazul in care se doreste acest lucru,adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.

1.4.Toata corespondenta se poarta pe fax sau mail.Telefoanele nu se iau in considerare.

 

 1.      Definitii

2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos:

a. SITE / DOMENIU-toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

b. CONTINUT -  continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre ANNA CORI.MD prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al firmei noastre UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de ANNA CORI.MD intr-o anumita perioada;

c. SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

d. UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre ANNA CORI.MD si aceasta;

e. CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

f. CLIENT - Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre ANNA CORI.MD si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de ANNA CORI.MD si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI;

g. CONSUMATOR - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale

h. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;

i. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre ANNA CORI.MD intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea ANNA CORI.MD cu referire la informatiile continute de acesta;

j. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre ANNA CORI.MD catre Client indiferent de modalitatea de livrare;

k. CONTRACT LA DISTANTA - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre ANNA CORI.MD si un client,persoana fizica , in cadrul sistemului de vanzare organizat de ANNA CORI.MD, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 

 1.      Obiectul contractului

3.1.  Obiectul contractului priveste comercializarea produselor ANNA CORI, conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice si firma Î.I.”MARIN-ADI”.

3.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra.

3.3. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu ANNA CORI.MD un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.

3.4. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai ANNA CORI.MD.

 

 1.      Conditii generale de folosire a site-ului/serviciului

4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.annacori.md.

4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

4.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, ANNA CORI.MD sau oricarui tert cu care ANNA CORI.MD are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia in vigoare.

4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

4.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de ANNA CORI.MD prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea ANNA CORI.MD de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea ANNA CORI.MD.

4.4.2. ANNA CORI.MD va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si/sau 4.5, acesta poate sa contacteze ANNA CORI.MD, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la ANNA CORI.MD destinate acestui scop.

4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de ANNA CORI.MD.

4.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de ANNA CORI.MD si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, ANNA CORI.MD va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.9. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

4.10. ANNA CORI.MD nu este raspunzatoare fata de utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

4.11. ANNA CORI.MD poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

4.12. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice parte a continutului site-ului fara notificare prealabila a utilizatorilor.

4.13. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

 1.      Continutul

5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul ANNA CORI.MD este proprietatea intelectuala a ANNA CORI.MD.

5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de ANNA CORI.MD, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului ANNA CORI.MD, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ANNA CORI.MD asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al ANNA CORI.MD.

5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ANNA CORI.MD si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea ANNA CORI.MD cu referire la acel continut.

5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

5.5. In cazul in care ANNA CORI.MD confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea ANNA CORI.MD pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ANNA CORI.MD si/sau al unui angajat al ANNA CORI.MD care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

 

 1.      Date de contact

6.1. ANNA CORI.MD publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite ANNA CORI.MD sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar pe fax si mail.

6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea ANNA CORI.MD de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate ANNA CORI.MD se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si ANNA CORI.MD, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea ANNA CORI.MD in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

 1.      Politica de vanzare online

7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator.

7.3. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

7.4. Fiecare Utilizator va sesiza ANNA CORI.MD in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. ANNA CORI.MD nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

7.5. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de ANNA CORI.MD, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu ANNA CORI.MD un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine ANNA CORI.MD sau partenerilor sai.

7.6. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale ANNA CORI.MD.

7.7. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, cu o notificare prealabila.

 

 1.      Produsele comercializate

8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.annacori.md sunt produse noi, in ambalajul ANNA CORI si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

8.2. Preturile produselor prezentate includ TVA si includ cheltuielile de livrare doar in cazul adreselor din or. Chișinău si doar in situatia in care suma unei singure comenzi/colet este de minim 1000 MDL.

 

8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel regasit pe site si stabilit de consilierul clienti ANNA CORI.MD in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

8.4. ANNA CORI.MD nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia ANNA CORI.MD de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

8.5. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele trebuie sa coincida cu cele din imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, finisaj,etc.).

 

 1.      Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale/promotionale

9.1. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului. In cazul in care comanda a fost deja emisa, pretul de achizitie al produselor sau serviciilor nu se poate modifica decat cu acordul ambelor parti.

9.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

9.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

9.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

9.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

     

      10.  Comanda online

10.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca ANNA CORI.MD poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de ANNA CORI.MD, in functie de scop/situatie:

10.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client, in termen de 3 zile lucratoare;

10.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor, in scris;

10.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

10.4. ANNA CORI.MD poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

10.4.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;

10.4.2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura ANNA CORI.MD si/sau partenerilor acestuia.

10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care ANNA CORI.MD informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

10.7. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 prin curier.

10.8 In cazul in care aveti o problema legata de comanda si nu poate fi rezolvata pe mail sau doriti mai multe amanunte sau clarificari legate de diferite situatii puteti trimite mail la [email protected] sau sunand la numarul de telefon: +373 79464645, de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00.

   

     11.   Plata produselor

11.0 Plata se poate face online cu cardul bancar Visa, MasterCard. Pentru achitarea comenzii veţi fi redirecționat la serverul sistemului MAIB, pe platforma de plată securizată a plăţilor. Înainte de plată, se recomandă verificarea disponibilității produselor. După introducerea de către beneficiar a datelor plății, confirmarea și autorizarea efectuării acesteia, nu va fi posibilă efectuarea modificărilor, revocarea plății și returul mijloacelor financiare aferente acestei plăți.

!!! Returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul caruia s-a efectuat achitarea comenzii.

Plata se poate face și ramburs (numerar) la livrarea coletului de catre curier.


11.1. Plata produselor comandate de pe site-ul www.annacori.md conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. 

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

11.2. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail: [email protected]. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ANNA CORI.MD.

     

        12.   Livrarea

12.1 Livrarea produselor se va face prin intermediul Curier Rapid sau curierul nostru în orașului Chișinău în termen de 24 de ore de la data plasării cu succes a comenzii, oriunde în Republica Moldova-în centrele raionale în 48 de ore și în sate în 72 de ore, cu doar adrese pentru care livrarea nu necesită costuri suplimentare. Dacă adresa de livrare se află în afara zonei de acoperire a companiei de curierat, se va percepe o taxă suplimentară (verificați tarifele Curier Rapid).

12.2 Dacă suma unei comenzi este de cel puțin 1000 lei, costul de livrare a comenzii este suportat de ANNA CORI.MD, în orașul Chișinău, dacă suma unei comenzi este mai mică de 1000 lei, costul de livrare a comenzii este suportat de cumpărător 40 lei (verificați tarifele Curier Rapid). Livrarea în Moldova este calculată individual, costul livrării prin curier a comenzii este suportat de cumpărător (verificați tarifele Curier Rapid).

12.3 În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul ANNA CORI.MD, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu consilierul clienți ANNA CORI.MD.

12.4 Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

12.5 În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta, după ora 12:00,  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

   • Păstrează încălțămintea în locuri ferite de umiditate și raze solare.
   • Minimalizează contactul încălțămintei cu apa, praful și noroiul.
   • Încălţămintea trebuie curăţată după fiecare purtare. Încălţămintea se curăţă doar cu produse de întreţinere specifice tipului de material din care este confecţionată. Nu folosi detergenți şi înălbitori pentru a curăța încălțămintea.
   • Nu spăla încălțămintea în mașina de spălat.
   • Pentru bu

    12.6 ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia prin contactarea clienților. Termenul de livrare începe odată cu primirea în scris de confirmare a comenzii.

    12.7 ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ANNA CORI.MD care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii din R.Moldova.

    12.8 ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.

          13.   Garantia produselor. Reclamatiile

    13.1 Din momentul în care ai primit produsul, beneficiezi de o garanție în termen de 30 de zile. Astfel, poți fi sigur că ai primit un produs nou și calitativ.

    13.2 Garanția este valabilă în cazul în care vei respecta următoarele reguli de îngrijire a încălțămintei:

    na întreţinere a pielii produsului, foloseşte crema pentru încălţăminte.
   • Pentru a preveni ruperea cusăturii la călcâi, utilizează lingura specială.
   • Usucă încălțămintea doar pe cale naturală. Nu utiliza aparate de uscat sau caloriferul! 

Nerespectarea instrucţiunilor de îngrijire conduc la anularea garanţiei.

13.3 Pentru a beneficia de garanție, produsul trebuie sa fie prezentat în ambalajul original și însoțit de bonul fiscal.

13.4 Garanţia este valabilă în cazul în care sunt depistate deficienţe ale produselor comercializate (vicii ascunse), despre care consumatorul nu a fost informat şi acestea nu-i sunt imputabile. 

13.5 În ce condiţii poţi cere restituirea produsului necorespunzător?

   • Produsul are un defect care a apărut în perioada de exploatare.
   • Nu a apărut din vina consumatorului.
   • Este de la producere.
   • Nu a fost cunoscut de consumator la momentul cumpărării. 

13.6 Care sunt situaţiile ce nu se supun condiţiilor de garanţie:

   • Deteriorările produse de către client (ex. zgârieturi, pete, etc.) în urma utilizării necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanţie.
   • Uzura datorată mersului specific (piciorul calcă pe o parte), uzuri cauzate de forma de picior cu excrescenţe, care a deformat pielea încălţămintei.
   • Nu se acorda garanţie la flecuri, rularea fermoarelor (la procurare era funcţional – forţarea prin exploatare nu poate fi dovedită).
   • Accesoriile delicate aplicate pe încălţăminte, precum strasuri, cristele, capse şi ţinte metalice, care sunt sensibile la impact (pietrele pot cădea ca urmare a loviturilor, împiedicării, mersului necorespunzător, etc.).
   • Deteriorarea încălţămintei cauzată de conducerea autoturismului nu este considerată defect de fabricaţie.
   • Î.I.”MARIN-ADI” nu este răspunzătoare pentru disconfortul provenit în urma procurării încălţămintei de mărime, model sau calapod nepotrivit.

13.7  Î.I.”MARIN-ADI” (ANNA CORI.MD) este în drept să refuze satisfacerea pretenţiilor consumatorului în cazul în care va prezenta dovezi (în baza expertizei), în termen de 14 zile calendaristice de la data depunerii reclamaţiei, că deficienţele produselor au apărut ca urmare a nerespectării de către consumator a instrucţiunilor de utilizare. 

13.8  În cazul în care este necesară expertiza produsului reclamat, Î.I.”MARIN-ADI” o va efectua din contul său, la instituţiile abilitate şi licenţiate pentru activitatea de efectuare a expertizei mărfurilor. Consumatorul este în drept să participe la expertiză personal sau prin reprezentanţii săi.

13.9 În cazul unei situații de garanție ne poți apela la numărul de telefon +373 79464645 sau să ne scrii un mesaj la adresa [email protected].

 

       14.  Returul produselor si returnarea contravalorii produselor 

14.1 Pentru a returna sau a schimba un produs, aveti la dispozitie 14 zile de la data livrării (Conform legii Nr. 105, din 13.03.2003 privind protecţia consumatorilor).

14.2 Condițiile pentru returnarea produsului:

 1. Produsul trebuie să fie nou, ceea ce presupune:
  • să nu fie purtat.
  • să nu conţină defecte şi lovituri mecanice.
  • să fie în ambalaj original.
  • starea produsului să permită o nouă comercializare.
 2. Este obligatorie prezenţa facturii însoțită de certificatul de garanție.
 3. Dacă doriți schimbarea mărimii/culorii produsului comandat, sau înlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteți produsul/produsele pe care doriți să le schimbați prin curier, la adresa de returnare, împreună cu documentele specificate mai sus, după ce în prealabil ați notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificată în formularul de retur.
 4.  Costurile de transport aferente trimiterii returului(schimbului) de către dvs la noi, cât și trimiterii produsului trimis de noi ca schimb către dvs este suportat de către dvs.

 5. În cazul în care va exista o diferență de preț între produse, se va achita diferența.
 6. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data aprobarea returului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur. 
 7. !!! Returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul caruia s-a efectuat achitarea comenzii.
 8. Returul se poate face doar prin CURIER și coturile de transport este suportat de către dvs. În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.

                În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.

   

      15.  Buletin informativ / Newsletter

15.1. Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.annacori.md este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

15.2. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia internationala.

15.3. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

15.4. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre ANNA CORI.MD in limitele Politicii de confidentialitate.

15.5. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

15.5.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;

15.5.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;

15.5.3. Prin contactarea ANNA CORI.MD, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

15.6. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

15.7. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea ANNA CORI.MD sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

15.8. ANNA CORI.MD nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al ANNA CORI.MD, la momentul expedierii buletinului.

15.9. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. ANNA CORI.MD detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

15.10. Abonatii newsletter-ului ANNA CORI.MD pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ANNA CORI.MD mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ANNA CORI.MD nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

15.11. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

       16.  Limitare de responsabilitate

16.1. Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. ANNA CORI.MD se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

16.2. ANNA CORI.MD nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

16.3. ANNA CORI.MD nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

16.4. ANNA CORI.MD nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris ANNA CORI.MD.

16.5. ANNA CORI.MD nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

16.6. ANNA CORI.MD este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al ANNA CORI.MD atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

16.7. Exceptand obligatia legala de garantie, ANNA CORI.MD nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

16.7.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;

16.7.2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

16.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

16.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16.9. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

16.10. ANNA CORI.MD depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea ANNA CORI.MD nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

16.11. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.

16.12. ANNA CORI.MD nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.

16.13. ANNA CORI.MD nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile ANNA CORI.MD.

16.14. ANNA CORI.MD nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ANNA CORI.MD a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

     

      17.  Politica de confidentialitate

17.1. Pentru noi cel mai important lucru este protejarea confidentialitatii utilizatorilor. Ne asiguram ca informatiile oferite de dumneavoastra raman private si sunt folosite doar pentru scopurile carora sunt destinate. ANNA CORI.MD are menirea de a-si proteja si respecta utilizatorii.

17.2. ANNA CORI.MD garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ANNA CORI.MD pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ANNA CORI.MD nu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected]

17.3. Informatiile furnizate catre ANNA CORI.MD sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. ANNA CORI.MD nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

17.4. ANNA CORI.MD certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 284/2004 privind comertul electronic cu modificarile ulterioare. 

Utilizatorul are dreptul de a cere ANNA CORI.MD sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale; dreptul de a cere ANNA CORI.MD sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected].

17.5. ANNA CORI.MD nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

17.6. ANNA CORI.MD nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale.

17.7. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

17.8. ANNA CORI.MD declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele ANNA CORI.MD. Clientul sau Utilizatorul va informa ANNA CORI.MD asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

17.9. ANNA CORI.MD nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre ANNA CORI.MD prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

17.10. ANNA CORI.MD nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca ANNA CORI.MD nu va face publice datele respective.

17.11. ANNA CORI.MD se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

17.12. ANNA CORI.MD nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

   

     18.  Forta majora si cazul fortuit

18.1. Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

18.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

18.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 18.3.

     

       19. Legea aplicabila. Litigii.

19.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre ANNA CORI.MD Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare". ANNA CORI.MD nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

19.2. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia R.Moldova.

19.3. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti pe cale amiabila ori, in caz de neintelegere, prin actiune in justitie in daune interese adresata instantei competente.

19.4. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si ANNA CORI.MD se va rezolva pe cale amiabila.

19.5. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul ANNA CORI.MD, in conformitate cu legile in vigoare.

19.6. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.

     

        20.  Drepturi de autor

20.1. Intregul continut al Site-ului ANNA CORI.MD reprezinta proprietatea ANNA CORI.MD, fiind protejat prin legislatia R.Moldova si internationala privind drepturile de autor.

20.2. Accesul la Site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.

20.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site este detinut de ANNA CORI.MD sau de partenerii sai.

20.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al ANNA CORI.MD.

20.5. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea ANNA CORI.MD sau a partenerilor sai.

20.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de ANNA CORI.MD prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

20.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de ANNA CORI.MD, de catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail: [email protected].

20.8. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii ANNA CORI.MD sau ale partenerilor sai.

  

         21. Legaturi catre alte site-uri

21.1. ANNA CORI.MD sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau altele asemenea.

21.2. ANNA CORI.MD nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

21.3. ANNA CORI.MD nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

21.4. Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al ANNA CORI.MD.

21.5. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al ANNA CORI.MD, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ANNA CORI.MD si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil. 

 

        22.  Dispozitii finale

22.1. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

22.2. ANNA CORI.MD nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

22.3. ANNA CORI.MD isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

22.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.annacori.md si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

22.5. La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea aveti acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. De asemenea la o comanda returnata cupoanele aferente acelei comenzi nu se mai trimit.

22.6. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.annacori.md, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.