RSS

Blog

Ținuta office - bune practici pentru femei și bărbați
Profi, impecabil, clasic și elegant - acestea sunt cele patru cuvinte care surprind esența stilului office, cunoscut și sub denumirea de business. După cum îi spune și numele, acest stil se regăsește în mediile profesionale care au un anumit set de reguli vestimentare.
Business casual - cum respecți acest cod vestimentar?
La fel ca stilul smart casual, cu care se întâmplă să fie confundat, stilul business casual reflectă combinația perfectă între eleganță, confort și o atitudine ușor relaxată. Cu toate acestea, după cum putem deduce din nume, business casual este stilul specific mediilor profesionale în care continuă să existe reguli și pretenții vestimentare, fără a fi însă atât de conservatoare precum cele ale stilului office.
Cum depozitezi încălțămintea - tips & tricks
Despre încălțămintea din piele de cea mai bună calitate se știe deja că îți oferă unul dintre cele mai mari avantaje: rezistența în timp. Zâmbești când te gândești la acea pereche de pantofi stiletto negri pe care i-ai purtat, pentru prima oară, la o petrecere acum vreo trei ani, pe care i-ai tot încălțat de atunci și la câteva ședințe importante la birou și pe care de-abia aștepți să-i iei, din nou, la evenimentul office care se apropie atât de repede.
Cum cureți încălțămintea din piele naturală?
Pentru a ne bucura pe termen lung de încălțămintea noastră preferată, este foarte important să învățăm să o îngrijim corespunzător. Într-adevăr, cel mai îndrăgit avantaj al încălțămintei din piele naturală este, după cum am spus încă de la început, rezistența în timp, dar, chiar și așa, până și pantofii din piele de calitate superioară necesită o curățare periodică, mai ales dacă obișnuim să-i purtăm des și, în special, în sezonul rece, când îi expunem la condiții meteo nu atât de prietenoase.
Black tie: care sunt caracteristicile acestui dress code?
Eleganță absolută, apariție impecabilă, atenție la cele mai mici detalii vestimentare - iată principalele caracteristici ale codului Black Tie, întâlnit adesea pe invitațiile evenimentelor cu un grad de formalitate înalt, precum nunțile, galele, ceremoniile, evenimente care se desfășoară după ora 6 seara.
Cum înveți să mergi corect pe tocuri?
Dacă ești adepta stilului casual sau sport-casual, cel mai probabil ai în șifonier haine în care te simți confortabil și încălțăminte cu talpă joasă - de la mult îndrăgiții sneakerși pe care obișnuiești să-i porți în anotimpurile de tranziție, până la sandalele și espadrilele comode pe care le incluzi într-o mulțime de outfituri în sezonul cald.
Cum să te îmbraci la un interviu de angajare
Prima impresie contează - iată un principiu care se aplică foarte des atât în sfera personală, cât și în cea profesională. Mai mult decât atât, prima impresie pe care o lasă candidații care se prezintă la un interviu de angajare poate deveni criteriul esențial pe baza căruia se va lua decizia finală.
Ținuta smart casual - recomandări pentru femei și bărbați
Dacă ar fi să căutăm în ghidurile vestimentare, am descoperi că există mai multe definiții ale stilului smart casual, asupra căruia experții și-au îndreptat atenția o bună vreme.
Cum ingrijesti corect incaltamintea in sezonul rece
In sezonul rece, incaltamintea este supusa unui test al rezistentei. Zapada, nisipul, sarea, materialele antiderapante si temperaturile scazute sunt factori care contribuie la deteriorarea incaltamintei. Din acest motiv, este foarte importanta ingrijrirea corecta a acesteia, prin masuri care sa previna afectarea materialului.
Top 3 motive pentru a alege produsele ANNA CORI
Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor clientilor si colaboratorilor nostri, care ne-au ales produsele si care au apreciat calitatea pe care o oferim prin fiecare piesa, accesoriu sau produs ce parcurge toate etapele de productie.