Livrare produse

               Livrarea produselor se va face prin intermediul FAN CURIER sau curierul nostru în orașului Chișinău în termen de 24 de ore de la data plasării cu succes a comenzii, oriunde în Republica Moldova-în centrele raionale în 48 de ore și în sate în 72 de ore, cu doar adrese pentru care livrarea nu necesită costuri suplimentare. Dacă adresa de livrare se află în afara zonei de acoperire a companiei de curierat, se va percepe o taxă suplimentară.

               Livrarea în Moldova - costul livrării prin curier a comenzii este suportat de cumpărător și este de 70 lei.

               Livrarea în orașul Chișinău:

Dacă suma unei comenzi este de cel puțin 1000 lei, costul de livrare a comenzii este suportat de ANNA CORI.MD, dacă suma unei comenzi este mai mică de 1000 lei, costul de livrare a comenzii este suportat de cumpărător 70 lei. 

                În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul ANNA CORI.MD, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu consilierul clienți ANNA CORI.MD.

                Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

                În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta, după ora 12:00,  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

                ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia prin contactarea clienților. Termenul de livrare începe odată cu primirea în scris de confirmare a comenzii.

                ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ANNA CORI.MD care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii din R.Moldova.

                ANNA CORI.MD își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.